over mij

Ik ben Roel


Als bruidsfotograaf zal ik een groot deel op jullie dag aanwezig zijn. Om een klein beetje inzicht te geven in wie ik ben en waar ik voor sta heb ik deze pagina geschreven. Zo kunnen jullie naast het bekijken van mijn foto’s ook een idee krijgen over hoe ik ben.

OVER MIJ

Ik ben Roel Simons, geboren in 1985 en ik houd van fotografie en in het bijzonder het vastleggen van mensen en hun belangrijke momenten in het leven. In mijn bruiloftreportages, portretten of andere reportages streef ik er altijd naar om verwachtingen te overtreffen. De natuurlijke uitstraling van de mensen, de vastlegging van de sfeer op een feest of evenement of juist die andere invalshoek bij een portret maken, daar ga ik voor. Mensen voelen zich vaak op hun gemak als ze bij mij voor de camera staan en dat beïnvloed de uiteindelijke foto’s op een cruciale manier. Natuurlijke, mooie beelden scheppen een herinnering voor altijd. En ik leg graag jouw herinnering op een mooie manier vast.

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Fotografie is mijn vak en ik zal dan ook vanuit een professionele houding jullie bruiloft vastleggen. Ik ben goed verzekerd, ik maak backups van de foto’s, ik heb reserve apparatuur bij me. Allemaal zaken die horen bij het goed uitoefenen van mijn vak. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet betrokken kan zijn bij jullie als personen. Iedereen is anders en daarmee ook iedere bruiloft en dat maakt het leuk. Door de goede voorbereiding kennen we elkaar al een beetje voordat ik op jullie bruiloft ben. Hierdoor voelt het niet als een vreemd persoon die foto’s komt maken. Voor mij is bruiloftfotografie dan ook het ideale raakvlak tussen betrokkenheid en professionaliteit. Ik geniet op jullie dag van de mooie momenten, terwijl ik ondertussen wel professioneel met mijn vak bezig ben.